logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
tim_tigers  
#1 Gepost : donderdag 11 oktober 2012 17:46:45(UTC)
tim_tigers


20 ponder

Lid sinds: 4-7-2012(UTC)
Berichten: 358

er zit vismeel (low temperature) , griesmeel , polenta , sojameel (ontvet) en zout in en ik woog mijn boilies verscheidene keren na dat ze vierentwintig uur gedroogd waren en had maar voor 675 g aan boilies? Hoe komt dat , al het deeg was op...

Bewerkt door de gebruiker donderdag 11 oktober 2012 17:52:35(UTC)  | Reden: Niet aangegeven

Mensen zeggen dat ik nooit iets vang , maar ik "VANG" al heel mijn leven haha
Sponsor
Johan Krenger  
#2 Gepost : donderdag 11 oktober 2012 17:48:15(UTC)
Johan Krenger


50 ponder

Lid sinds: 6-4-2011(UTC)
Berichten: 1.053

Bedankjes: 10 keer
Is 25 keer bedankt in 22 post(s)
tim_tigers schreef:
er zit vismeel (low temperature) , griesmeel , polenta , sojameel (ontvet) in en ik woog mijn boilies verscheidene keren na dat ze vierentwintig uur gekookt hadden en had maar voor 675 g aan boilies? Hoe komt dat , al het deeg was op...


Wellicht moet je ze iets minder dan 24uur koken...

En wat bedoel je met 1 kilo mix? Droog of nat?
tim_tigers  
#3 Gepost : donderdag 11 oktober 2012 17:49:56(UTC)
tim_tigers


20 ponder

Lid sinds: 4-7-2012(UTC)
Berichten: 358

droog , ik bedoel de eieren moesten er dan nog bij maar had droog 1 kg mix (met alle ingredienten bij elkaar had ik 1 kg mix , buiten de eieren) , oja het is 24 uur gedroogd excuseer Breede lach

Bewerkt door de gebruiker donderdag 11 oktober 2012 17:52:52(UTC)  | Reden: Niet aangegeven

Mensen zeggen dat ik nooit iets vang , maar ik "VANG" al heel mijn leven haha
Ruud Gosselink  
#4 Gepost : donderdag 11 oktober 2012 18:01:00(UTC)
Ruud Gosselink


35 ponder

Lid sinds: 10-1-2011(UTC)
Berichten: 930

Waarschijnlijk had het kookwater wel een lekkere kleur en smaak gekregen van alle stoffen die daar in opgelost zijn? Daarna nog even lekker al het vocht er uit laten drogen en er blijft een stuk minder over dan waar je mee begon.
Zo kort mogelijk koken om de stoffen te bewaren, want dat is het enige onderdeel waar je je 'droge' stoffen ken verliezen.
tim_tigers  
#5 Gepost : donderdag 11 oktober 2012 18:03:17(UTC)
tim_tigers


20 ponder

Lid sinds: 4-7-2012(UTC)
Berichten: 358

ben achter gekomen wat et was mijn weegschaal stond niet op nul met maatbeker op Breede lach
Mensen zeggen dat ik nooit iets vang , maar ik "VANG" al heel mijn leven haha
tim_tigers  
#6 Gepost : donderdag 11 oktober 2012 18:06:32(UTC)
tim_tigers


20 ponder

Lid sinds: 4-7-2012(UTC)
Berichten: 358

dat ook nog , maar de bollen zijn daarom niet slecht hoor
Mensen zeggen dat ik nooit iets vang , maar ik "VANG" al heel mijn leven haha
Gebruikers aanwezig in dit topic
Guest (2)
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.