logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
thomas250  
#1 Gepost : vrijdag 6 mei 2011 13:00:55(UTC)
thomas250


5 ponder

Lid sinds: 27-1-2011(UTC)
Berichten: 34

Ik heb mais bereid en nadat ik het gekookt had heb ik het overgegoten in een emmer zodat het daar kon afkoelen en verder heb ik er ook nog suiker aan toegevoegd. Toen ik de volgende dag keek en het was afgekoeld was een deel van de mais kapot leek wel alsof het was 'geploft' net of het popcorn wou worden. Is dit normaal of doe ik wat verkeert?
Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.
Sponsor
Frank Avezaat  
#2 Gepost : vrijdag 6 mei 2011 13:10:37(UTC)
Frank Avezaat


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 22-6-2010(UTC)
Berichten: 1.664
Nederland

Bedankjes: 6 keer
Is 14 keer bedankt in 13 post(s)
ik denk dat je het dan iets te lang hebt doorgekookt.
Overigens heb ik de mais zo het liefst!
timvanzanten  
#3 Gepost : vrijdag 6 mei 2011 14:07:27(UTC)
timvanzanten


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 20-11-2009(UTC)
Berichten: 4.209

Bedankjes: 4 keer
Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
Precies! ik kook mn mais altijd door dat het ploft! als je er ook in knijpt zie je het witte maismelk. attractief!
thomas250  
#4 Gepost : vrijdag 6 mei 2011 14:41:38(UTC)
thomas250


5 ponder

Lid sinds: 27-1-2011(UTC)
Berichten: 34

Ja vond zelf ook dat je de mais nu nog beter rook.
Dus ik ga in het vervolg denk ik ook de mais mooi lang koken.
Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.
bootje  
#5 Gepost : zaterdag 7 mei 2011 14:20:49(UTC)
bootje


5 ponder

Lid sinds: 3-3-2011(UTC)
Berichten: 19

Lekker mee gaan vissen man.
Gebruikers aanwezig in dit topic
Guest
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.