5 ponder Lid sinds: 27-1-2011(UTC) Berichten: 34
|
Ik heb mais bereid en nadat ik het gekookt had heb ik het overgegoten in een emmer zodat het daar kon afkoelen en verder heb ik er ook nog suiker aan toegevoegd. Toen ik de volgende dag keek en het was afgekoeld was een deel van de mais kapot leek wel alsof het was 'geploft' net of het popcorn wou worden. Is dit normaal of doe ik wat verkeert? |
Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. |
|
|
|
CarpFeeling Crew Lid sinds: 22-6-2010(UTC) Berichten: 1.664 Bedankjes: 6 keer Is 14 keer bedankt in 13 post(s)
|
ik denk dat je het dan iets te lang hebt doorgekookt. Overigens heb ik de mais zo het liefst!
|
|
|
|
CarpFeeling Crew Lid sinds: 20-11-2009(UTC) Berichten: 4.209
Bedankjes: 4 keer Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
|
Precies! ik kook mn mais altijd door dat het ploft! als je er ook in knijpt zie je het witte maismelk. attractief!
|
|
|
|
5 ponder Lid sinds: 27-1-2011(UTC) Berichten: 34
|
Ja vond zelf ook dat je de mais nu nog beter rook. Dus ik ga in het vervolg denk ik ook de mais mooi lang koken. |
Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. |
|
|
|
5 ponder Lid sinds: 3-3-2011(UTC) Berichten: 19
|
Lekker mee gaan vissen man.
|
|
|
|
Spring naar forum
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.