10 ponderLid sinds: 28-12-2010(UTC) Berichten: 82
|
Frank Penning schreef:zo...dat gaat je een boel verse cocos kosten als een aantal kilos wil draaien....:-"
laat de kleurstof gewoon weg, wat minder cocos en ga eens kijken naar wat lammeropfokmelk.... lammer opvolg melk gooi je dat er door heen ?? heb ik genoeg van ![Tong](/forum/Images/Emoticons/smiley_tong2.gif)
|
|
|
|
20 ponderLid sinds: 27-8-2009(UTC) Berichten: 375
|
het is wel poeder he....de zakken van sprayfo...:-"
|
|
|
|
10 ponderLid sinds: 28-12-2010(UTC) Berichten: 82
|
Frank Penning schreef:het is wel poeder he....de zakken van sprayfo...:-" hahah ja die ken ik wel heb ze van bellam dag ik maar gooi je da gwn door je mix me en dan hoeveel op een kilo ongeveer???
|
|
|
|
25 ponderLid sinds: 16-11-2010(UTC) Berichten: 350
|
gewoon hetzelfde als melkpoeder! ik dacht maximaal 20% van je mix correct me if i'm wrong
|
|
|
|
25 ponderLid sinds: 17-12-2009(UTC) Berichten: 444 ![Man Man](/forum/Themes/CarpFeeling/male.gif) ![Nederland Nederland](/forum/Themes/CarpFeeling/flags/nl.png) Bedankjes: 5 keer Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
|
wat is de meerwaarde daarvan? |
Leer van je fouten, geniet van je succes |
|
|
|
CarpFeeling CrewLid sinds: 20-11-2009(UTC) Berichten: 4.209
Bedankjes: 4 keer Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
|
melkpoeder is goed voor de uitlekking en bevat vitamines en mineralen. verder kan je op deze manier een boilie een cream meegeven. melkpoeder in combinatie met een fruitflavour levert een fruitcream op.
|
|
|
|
25 ponderLid sinds: 17-12-2009(UTC) Berichten: 444 ![Man Man](/forum/Themes/CarpFeeling/male.gif) ![Nederland Nederland](/forum/Themes/CarpFeeling/flags/nl.png) Bedankjes: 5 keer Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
|
maar met een 50/50 mix. hoeveel zal ik hiervan gebruiken dan?> |
Leer van je fouten, geniet van je succes |
|
|
|
CarpFeeling CrewLid sinds: 20-11-2009(UTC) Berichten: 4.209
Bedankjes: 4 keer Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
|
|
|
|
|
25 ponderLid sinds: 17-12-2009(UTC) Berichten: 444 ![Man Man](/forum/Themes/CarpFeeling/male.gif) ![Nederland Nederland](/forum/Themes/CarpFeeling/flags/nl.png) Bedankjes: 5 keer Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
|
dus 20% melkpoeder erdoor doen, en verdere flavours? |
Leer van je fouten, geniet van je succes |
|
|
|
50 ponderLid sinds: 10-2-2010(UTC) Berichten: 2.857 ![Man Man](/forum/Themes/CarpFeeling/male.gif) ![Nederland Nederland](/forum/Themes/CarpFeeling/flags/nl.png) Locatie: in een huis Bedankjes: 12 keer Is 14 keer bedankt in 11 post(s)
|
evt bambix toevoegen voor de benodigde koolhydraten en vezels
|
Heel vaak lees ik berichten waar men zich negatief uitspreekt over vissen laten zakken, terwijl ik nooit eens hoor over die zakken die men laat vissen. |
|
|
|
CarpFeeling CrewLid sinds: 20-11-2009(UTC) Berichten: 4.209
Bedankjes: 4 keer Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
|
en dan een flavour a 5ml/10ml de kilo per 8 tot 10 eieren.
|
|
|
|
50 ponderLid sinds: 10-2-2010(UTC) Berichten: 2.857 ![Man Man](/forum/Themes/CarpFeeling/male.gif) ![Nederland Nederland](/forum/Themes/CarpFeeling/flags/nl.png) Locatie: in een huis Bedankjes: 12 keer Is 14 keer bedankt in 11 post(s)
|
haha we maken elkaar zinnen af |
Heel vaak lees ik berichten waar men zich negatief uitspreekt over vissen laten zakken, terwijl ik nooit eens hoor over die zakken die men laat vissen. |
|
|
|
25 ponderLid sinds: 16-11-2010(UTC) Berichten: 350
|
ik heb wel is wat gelezen over verse kokos dat deze na het koken zuur zou worden heb het zelf nog nooit verwerkt in me boilie, maar het zou kunnen
|
|
|
|
CarpFeeling CrewLid sinds: 20-11-2009(UTC) Berichten: 4.209
Bedankjes: 4 keer Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
|
tja, verse producten hebben een bepaalde derving natuurlijk. goed conserveren is de oplossing.
|
|
|
|
25 ponderLid sinds: 17-12-2009(UTC) Berichten: 444 ![Man Man](/forum/Themes/CarpFeeling/male.gif) ![Nederland Nederland](/forum/Themes/CarpFeeling/flags/nl.png) Bedankjes: 5 keer Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
|
stomen niet koken en alles is ingevroren... als we voeren gaan we er vanuit dat het aas wordt op gegeten, witvis, brasem, karper, zeelt noem het maar op |
Leer van je fouten, geniet van je succes |
|
|
|
25 ponderLid sinds: 17-12-2009(UTC) Berichten: 444 ![Man Man](/forum/Themes/CarpFeeling/male.gif) ![Nederland Nederland](/forum/Themes/CarpFeeling/flags/nl.png) Bedankjes: 5 keer Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
|
hallo,
ik ben net weer even aan het testen geweest... 30 gram beschuit (fijn gemalen) 50 gram polenta 15 gram chillie poeder snufje peper snufje zout 2x theelepel paprika pikant poeder 1 eitje totaal 95 gram
De rolbaarheid is slecht! Zal de rolbaarheid beter worden als ik het beschuit vervang door iets anders? |
Leer van je fouten, geniet van je succes |
|
|
|
CarpFeeling CrewLid sinds: 20-11-2009(UTC) Berichten: 4.209
Bedankjes: 4 keer Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
|
ik zou nog een binder toevoegen davey. beschuit heeft volgens mij niet genoeg bindeigenschappen.
|
|
|
|
Spring naar forum
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.