logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

2 Pagina's<12
Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
waus  
#21 Gepost : 14 jaar geleden
waus


10 ponder

Lid sinds: 28-12-2010(UTC)
Berichten: 82

Frank Penning schreef:
zo...dat gaat je een boel verse cocos kosten als een aantal kilos wil draaien....:-"

laat de kleurstof gewoon weg, wat minder cocos en ga eens kijken naar wat lammeropfokmelk....


lammer opvolg melk gooi je dat er door heen ?? heb ik genoeg van Tong
Frank Penning  
#22 Gepost : 14 jaar geleden
Frank Penning


20 ponder

Lid sinds: 27-8-2009(UTC)
Berichten: 375

het is wel poeder he....de zakken van sprayfo...:-"
waus  
#23 Gepost : 14 jaar geleden
waus


10 ponder

Lid sinds: 28-12-2010(UTC)
Berichten: 82

Frank Penning schreef:
het is wel poeder he....de zakken van sprayfo...:-"



hahah ja die ken ik wel heb ze van bellam dag ik maar gooi je da gwn door je mix me en dan hoeveel op een kilo ongeveer???
jari bonouvrie  
#24 Gepost : 14 jaar geleden
jari bonouvrie


25 ponder

Lid sinds: 16-11-2010(UTC)
Berichten: 350

gewoon hetzelfde als melkpoeder!
ik dacht maximaal 20% van je mix
correct me if i'm wrong
davey knol  
#25 Gepost : 14 jaar geleden
davey knol


25 ponder

Lid sinds: 17-12-2009(UTC)
Berichten: 444
Man
Nederland

Bedankjes: 5 keer
Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
wat is de meerwaarde daarvan?
Leer van je fouten, geniet van je succes
timvanzanten  
#26 Gepost : 14 jaar geleden
timvanzanten


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 20-11-2009(UTC)
Berichten: 4.209

Bedankjes: 4 keer
Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
melkpoeder is goed voor de uitlekking en bevat vitamines en mineralen. verder kan je op deze manier een boilie een cream meegeven. melkpoeder in combinatie met een fruitflavour levert een fruitcream op.
davey knol  
#27 Gepost : 14 jaar geleden
davey knol


25 ponder

Lid sinds: 17-12-2009(UTC)
Berichten: 444
Man
Nederland

Bedankjes: 5 keer
Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
maar met een 50/50 mix. hoeveel zal ik hiervan gebruiken dan?>
Leer van je fouten, geniet van je succes
timvanzanten  
#28 Gepost : 14 jaar geleden
timvanzanten


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 20-11-2009(UTC)
Berichten: 4.209

Bedankjes: 4 keer
Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
10 tot 20% zou ik doen.
davey knol  
#29 Gepost : 14 jaar geleden
davey knol


25 ponder

Lid sinds: 17-12-2009(UTC)
Berichten: 444
Man
Nederland

Bedankjes: 5 keer
Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
dus 20% melkpoeder erdoor doen, en verdere flavours?
Leer van je fouten, geniet van je succes
Ron van Houtum  
#30 Gepost : 14 jaar geleden
Ron van Houtum


50 ponder

Lid sinds: 10-2-2010(UTC)
Berichten: 2.857
Man
Nederland
Locatie: in een huis

Bedankjes: 12 keer
Is 14 keer bedankt in 11 post(s)
evt bambix toevoegen voor de benodigde koolhydraten en vezels
Heel vaak lees ik berichten waar men zich negatief uitspreekt over vissen laten zakken, terwijl ik nooit eens hoor over die zakken die men laat vissen.
timvanzanten  
#31 Gepost : 14 jaar geleden
timvanzanten


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 20-11-2009(UTC)
Berichten: 4.209

Bedankjes: 4 keer
Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
en dan een flavour a 5ml/10ml de kilo per 8 tot 10 eieren.
Ron van Houtum  
#32 Gepost : 14 jaar geleden
Ron van Houtum


50 ponder

Lid sinds: 10-2-2010(UTC)
Berichten: 2.857
Man
Nederland
Locatie: in een huis

Bedankjes: 12 keer
Is 14 keer bedankt in 11 post(s)
haha we maken elkaar zinnen af
Heel vaak lees ik berichten waar men zich negatief uitspreekt over vissen laten zakken, terwijl ik nooit eens hoor over die zakken die men laat vissen.
jari bonouvrie  
#33 Gepost : 14 jaar geleden
jari bonouvrie


25 ponder

Lid sinds: 16-11-2010(UTC)
Berichten: 350

ik heb wel is wat gelezen over verse kokos dat deze na het koken zuur zou worden Think
heb het zelf nog nooit verwerkt in me boilie, maar het zou kunnen
timvanzanten  
#34 Gepost : 14 jaar geleden
timvanzanten


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 20-11-2009(UTC)
Berichten: 4.209

Bedankjes: 4 keer
Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
tja, verse producten hebben een bepaalde derving natuurlijk. goed conserveren is de oplossing.
davey knol  
#35 Gepost : 14 jaar geleden
davey knol


25 ponder

Lid sinds: 17-12-2009(UTC)
Berichten: 444
Man
Nederland

Bedankjes: 5 keer
Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
stomen niet koken en alles is ingevroren...
als we voeren gaan we er vanuit dat het aas wordt op gegeten, witvis, brasem, karper, zeelt noem het maar op
Leer van je fouten, geniet van je succes
davey knol  
#36 Gepost : 14 jaar geleden
davey knol


25 ponder

Lid sinds: 17-12-2009(UTC)
Berichten: 444
Man
Nederland

Bedankjes: 5 keer
Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
hallo,

ik ben net weer even aan het testen geweest...
30 gram beschuit (fijn gemalen)
50 gram polenta
15 gram chillie poeder
snufje peper
snufje zout
2x theelepel paprika pikant poeder
1 eitje
totaal 95 gram

De rolbaarheid is slecht!
Zal de rolbaarheid beter worden als ik het beschuit vervang door iets anders?
Leer van je fouten, geniet van je succes
timvanzanten  
#37 Gepost : 14 jaar geleden
timvanzanten


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 20-11-2009(UTC)
Berichten: 4.209

Bedankjes: 4 keer
Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
ik zou nog een binder toevoegen davey. beschuit heeft volgens mij niet genoeg bindeigenschappen.
Gebruikers aanwezig in dit topic
Guest
2 Pagina's<12
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.