20 ponder Lid sinds: 5-5-2012(UTC) Berichten: 311
|
Hallo leden, Na een tijdje inactief te zijn vanwege andere dingen , probeer ik weer actief op het forum te zitten, en natuurlijk actief te gaan vissen Ik heb maar een kort vraagje, heb al door het forum heen gespit om te kijken of ik antwoord kon vinden op mijn vraag, maar jammer genoeg niet gevonden. Hier mijn vraag: Ik heb nu mijn duivenvoer in een emmer met water gedaan om te weken, en na 24u ben ik van plan om de duivenvoer een halfuur te gaan koken. Hoe kan ik de duivenvoer bewaren, in de schuur (aardig warme temperatuur), of in boterhamme zakjes in de vriezer (met of zonder vocht)?Alvast bedankt, ik denk dat het beste is om in de vriezer te doen in zakjes met water zodat het niet uitdroogd. Maar ik weet zeker dat er hier mensen zijn die veel met duivenvoer vissen, dus meer kennis erover. Alvast bedankt vissers
|
|
|
|
10 ponder Lid sinds: 20-4-2013(UTC) Berichten: 66
Bedankjes: 1 keer Is 2 keer bedankt in 2 post(s)
|
Gwn zout eroverheen donderen. Met water en al.
|
|
|
|
35 ponder Lid sinds: 10-1-2011(UTC) Berichten: 930
|
Steeds zoveel aanmaken dat je niets hoeft te bewaren. Anders invriezen zonder vocht. Dat is makkelijker ontdooien en dat vocht voegt toch niets toe. Wanneer ik emmers met partikels invries gooi ik het vocht sowieso weg, omdat de emmers anders stuk vriezen.
|
|
|
|
15 ponder Lid sinds: 29-6-2013(UTC) Berichten: 144
Bedankjes: 1 keer Is 2 keer bedankt in 2 post(s)
|
Ik zou gewoon zoveel aanmaken als je nodig hebt. Ik maak het altijd gereed zodra ik het nodig heb. Ga ik zaterdag avond vissen, dan gaat het vrijdagochtend op de week tot zaterdagochtend. Op zaterdag koken, en hup vissen.
|
|
|
|
25 ponder Lid sinds: 10-8-2012(UTC) Berichten: 511 Locatie: stekene city Bedankjes: 4 keer Is 16 keer bedankt in 15 post(s)
|
ik doe het in en emer met het vocht en om het te bewaaren gaat heel de emmer in de vrizer . na en vissesi gaat de overschot weer in de vrizer
|
|
|
|
15 ponder Lid sinds: 25-2-2013(UTC) Berichten: 139
Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
|
Zelfde hier, ik maak een groooote pot klaar, en vries het dan in porties in zonder vocht. Is handig voor als 't eens snel moet gaan en je geen tijd meer hebt om alles 24u in de week te zetten en te koken.
Gr, Stijn |
Blanken is een kunst. |
|
|
|
20 ponder Lid sinds: 5-5-2012(UTC) Berichten: 311
|
Bedankt, het is duidelijk. Wat mij betreft mag hier een slotje op
|
|
|
|
Spring naar forum
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.