logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
Tijgernootje  
#1 Gepost : zondag 4 augustus 2013 15:56:12(UTC)
Tijgernootje


20 ponder

Lid sinds: 5-5-2012(UTC)
Berichten: 311

Hallo leden,

Na een tijdje inactief te zijn vanwege andere dingen , probeer ik weer actief op het forum te zitten, en natuurlijk actief te gaan vissenLike
Ik heb maar een kort vraagje, heb al door het forum heen gespit om te kijken of ik antwoord kon vinden op mijn vraag, maar jammer genoeg niet gevonden.

Hier mijn vraag:

Ik heb nu mijn duivenvoer in een emmer met water gedaan om te weken, en na 24u ben ik van plan om de duivenvoer een halfuur te gaan koken.

Hoe kan ik de duivenvoer bewaren, in de schuur (aardig warme temperatuur), of in boterhamme zakjes in de vriezer (met of zonder vocht)?

Alvast bedankt, ik denk dat het beste is om in de vriezer te doen in zakjes met water zodat het niet uitdroogd.
Maar ik weet zeker dat er hier mensen zijn die veel met duivenvoer vissen, dus meer kennis erover.

Alvast bedankt vissersLike
Sponsor
Boe  
#2 Gepost : zondag 4 augustus 2013 17:58:33(UTC)
Boe


10 ponder

Lid sinds: 20-4-2013(UTC)
Berichten: 66

Bedankjes: 1 keer
Is 2 keer bedankt in 2 post(s)
Gwn zout eroverheen donderen. Met water en al.
Ruud Gosselink  
#3 Gepost : zondag 4 augustus 2013 19:00:16(UTC)
Ruud Gosselink


35 ponder

Lid sinds: 10-1-2011(UTC)
Berichten: 930

Steeds zoveel aanmaken dat je niets hoeft te bewaren. Anders invriezen zonder vocht. Dat is makkelijker ontdooien en dat vocht voegt toch niets toe.
Wanneer ik emmers met partikels invries gooi ik het vocht sowieso weg, omdat de emmers anders stuk vriezen.
ABSje  
#4 Gepost : zondag 4 augustus 2013 19:34:04(UTC)
ABSje


15 ponder

Lid sinds: 29-6-2013(UTC)
Berichten: 144

Bedankjes: 1 keer
Is 2 keer bedankt in 2 post(s)
Ik zou gewoon zoveel aanmaken als je nodig hebt.
Ik maak het altijd gereed zodra ik het nodig heb.
Ga ik zaterdag avond vissen, dan gaat het vrijdagochtend op de week tot zaterdagochtend. Op zaterdag koken, en hup vissen.
big carp  
#5 Gepost : zondag 4 augustus 2013 22:48:56(UTC)
big carp


25 ponder

Lid sinds: 10-8-2012(UTC)
Berichten: 511
België
Locatie: stekene city

Bedankjes: 4 keer
Is 16 keer bedankt in 15 post(s)
ik doe het in en emer met het vocht en om het te bewaaren gaat heel de emmer in de vrizer .
na en vissesi gaat de overschot weer in de vrizer
StijnD  
#6 Gepost : maandag 5 augustus 2013 11:37:28(UTC)
StijnD


15 ponder

Lid sinds: 25-2-2013(UTC)
Berichten: 139

Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
Zelfde hier, ik maak een groooote pot klaar, en vries het dan in porties in zonder vocht. Is handig voor als 't eens snel moet gaan en je geen tijd meer hebt om alles 24u in de week te zetten en te koken.

Gr,
Stijn
Blanken is een kunst.
Tijgernootje  
#7 Gepost : maandag 5 augustus 2013 12:22:25(UTC)
Tijgernootje


20 ponder

Lid sinds: 5-5-2012(UTC)
Berichten: 311

Bedankt, het is duidelijk.Like
Wat mij betreft mag hier een slotje op
Gebruikers aanwezig in dit topic
Guest
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.