20 ponder Lid sinds: 22-10-2012(UTC) Berichten: 263
Bedankjes: 1 keer
|
heeft iemand van jullie wel eens kaas verwerkt in zun boilies? en zoja hoe houd je dit goed ( is dit mogelijk in vriezer?? )
ik hoor het graag. |
|
|
|
|
50 ponder Lid sinds: 23-10-2011(UTC) Berichten: 2.908 Locatie: Haarlem Bedankjes: 1 keer Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
|
Is al eens besproken zover ik me herinner, Ik vond het een ramp,( de zwitser strooi kaas)draaide ook zeer slecht. Werd na koken een soort "plastic". maar anderen hadden weer positieve reaktie's, gebruikten dan ook iets van kaasmeel? speciaal voor toevoeging boilies Mijn kaas bollen Vingen wel goed, dat dan weer wel. Maar maken een ramp. Bewerkt door de gebruiker dinsdag 29 januari 2013 22:31:21(UTC)
| Reden: Niet aangegeven |
"Mijn grootste moet ik nog vangen". Mvg. Henk Haarlem.
"Kālāma Sūtra" (ook toepasbaar in het vissen) Rely not on the teacher, but on the teaching. Rely not on the words of the teaching, but on the spirit of the words. Rely not on theory, but on experience.
Do not believe in anything simply because you have heard it. Do not believe in traditions because they have been handed down for many generations. Do not believe anything because it is spoken and rumored by many. Do not believe in anything because it is written in your religious books. (Visgerelateerd boekjes) Do not believe in anything merely on the authority of your teachers and elders. |
|
|
|
50 ponder Lid sinds: 21-1-2010(UTC) Berichten: 2.371
Bedankjes: 10 keer Is 34 keer bedankt in 33 post(s)
|
ik heb ze zelf nog nooit gedraaid met kaas, maar ik heb in me vrienden kring de zelfde ervaringen gehoord als die van Henk. Ze draaide echt bagger. |
Wind op de kant is vis in de hand.
|
|
|
|
20 ponder Lid sinds: 26-3-2012(UTC) Berichten: 300
Bedankjes: 17 keer Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
|
Met strooikaas draaien ze idd heel slecht, wat je wel kan doen is gemalen parmezaanse kaas gebruiken ( die heeft zo een beetje een zandstructuur ) of eerst kaassneetjes smelten in de oven, terug laten harden en dan in de keukenrobot fijnmalen. heb ze ook eens gemaakt en had inde Ardennen wel veel barbeel als ( leuke ) bijvangst. |
Wie de eerste steen niet gooit, is de laatste ook niet waard... |
|
|
|
10 ponder Lid sinds: 11-6-2012(UTC) Berichten: 79
|
In de groothandel kan je bij ons kaasflavour kopen. Dit gebruiken ze in de bereiding van sauzen enzo. Heeft een heel sterke smaak misschien iets voor jouw?
|
|
|
|
20 ponder Lid sinds: 22-10-2012(UTC) Berichten: 263
Bedankjes: 1 keer
|
ik denk dat het met gewone kaas idd niet zal lukken, wellicht dat ik iets in poedervorm kan vinden ,een soort kaassaus poeder zou idd een goede vervanger kunnen zijn.
ik zal eens kijken wat er allemaal wat poeders op de markt is.
in ieder geval bedankt voor de info allemaal. |
|
|
|
|
10 ponder Lid sinds: 11-6-2012(UTC) Berichten: 79
|
Die flavour waar ik het over heb is inderdaad in poedervorm. Maar weet niet van welk merk het is dus daarmee ben je nog geen stap verder jammer genoeg.
|
|
|
|
Spring naar forum
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.