logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
carp-fighters  
#1 Gepost : zondag 20 mei 2012 20:02:26(UTC)
carp-fighters


10 ponder

Lid sinds: 20-5-2012(UTC)
Berichten: 80

heeft iemand de ingredienten en hoeveelheid van knoflook boilies?

alvast bedankt.

mzl
Karper teller 2011: 249 geeindigd Breede lach
Karper teller 2012: 29
Sponsor
DavidT  
#2 Gepost : dinsdag 22 mei 2012 18:53:34(UTC)
DavidT


40 ponder

Lid sinds: 8-2-2011(UTC)
Berichten: 1.050

Is 38 keer bedankt in 28 post(s)
Er zijn geen vaste hoeveelheden carp-fighters. Knoflookolie, knoflookpoeder, verse knoflook.....
Say hello to my little friend
jeroen v oenen  
#3 Gepost : donderdag 31 mei 2012 14:42:57(UTC)
jeroen v oenen


20 ponder

Lid sinds: 9-11-2010(UTC)
Berichten: 341

200 maismeel
200 soyameel
250 griesmeel
200 vismeel
100 robinred
40 knoflookpoeder
20 zout
6ml garlicflavour

10 eitjes
carp-fighters  
#4 Gepost : zaterdag 2 juni 2012 14:46:15(UTC)
carp-fighters


10 ponder

Lid sinds: 20-5-2012(UTC)
Berichten: 80

had ze gemaakt. ga ik nooit meer doen. is niet normaal hoe erg ze stinken.
ik hou het mooi bij de zoete boilies. is veel beter om te maken.
Karper teller 2011: 249 geeindigd Breede lach
Karper teller 2012: 29
jeroen v oenen  
#5 Gepost : zaterdag 2 juni 2012 16:23:53(UTC)
jeroen v oenen


20 ponder

Lid sinds: 9-11-2010(UTC)
Berichten: 341

Mee eens stinkt inderdaad maar daarom maak je ze in de schuur en draag dan operatiehandschoenen. anders is de geur na een week nog niet weg Sick
Ruud Gosselink  
#6 Gepost : zaterdag 2 juni 2012 18:09:01(UTC)
Ruud Gosselink


35 ponder

Lid sinds: 10-1-2011(UTC)
Berichten: 930

Ik vind knoflook wel lekker ruiken, maar niet de hele dag.
Ooit aardbeibollen gemaakt in de keuken en dat doe ik ook nooit meer. Het werd maar heel langzaam minder. We waren daarna 4 weken weg en bij thuiskomst leek het nog net of we een snoepjesfabriek binnenstapten.
Vrouw die eerst geamuseerd was vanwege de hobby werd snel minder enthousiast.
jori  
#7 Gepost : maandag 1 oktober 2012 11:43:59(UTC)
jori


25 ponder

Lid sinds: 18-7-2010(UTC)
Berichten: 443

hahha, dat stinkt ja zelf boilies maken! meestal speelt geur geen rol maar wat in de boilie zit vind ik vele malen belangrijker


mvg jori
behandel iedere karper met respect!
luukcarp  
#8 Gepost : dinsdag 9 oktober 2012 08:29:10(UTC)
luukcarp


30 ponder

Lid sinds: 19-4-2011(UTC)
Berichten: 774
Locatie: Elst

Bedankjes: 7 keer
Is 4 keer bedankt in 4 post(s)
Robin red is een heel goed ingredient

tight lines and wet nets
Luuk Zomerhuis
Stefan Huijsman  
#9 Gepost : dinsdag 9 oktober 2012 13:47:25(UTC)
Stefan Huijsman


10 ponder

Lid sinds: 8-2-2011(UTC)
Berichten: 96

Qua geur ben ik er persoonlijk erg fan van gewoon geperste knoflook te verwerken in boilies.
luukcarp  
#10 Gepost : woensdag 10 oktober 2012 12:01:25(UTC)
luukcarp


30 ponder

Lid sinds: 19-4-2011(UTC)
Berichten: 774
Locatie: Elst

Bedankjes: 7 keer
Is 4 keer bedankt in 4 post(s)
Stefan Huijsman schreef:
Qua geur ben ik er persoonlijk erg fan van gewoon geperste knoflook te verwerken in boilies.

ben ik met je eens

tight lines and wet nets
Luuk Zomerhuis
Erwin  
#11 Gepost : woensdag 10 oktober 2012 20:16:06(UTC)
Erwin


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 8-1-2009(UTC)
Berichten: 7.647
Man
Nederland
Locatie: Kampen

Bedankjes: 71 keer
Is 57 keer bedankt in 52 post(s)
Werkt knoflook poeder niet precies hetzelfde? Goed, het zal wat minder scherp zijn maar het is gemakkelijker te verwerken en voor menselijke consumptie dus slecht kan het niet zijn...
Stefan Huijsman  
#12 Gepost : donderdag 11 oktober 2012 10:28:00(UTC)
Stefan Huijsman


10 ponder

Lid sinds: 8-2-2011(UTC)
Berichten: 96

Erwin schreef:
Werkt knoflook poeder niet precies hetzelfde? Goed, het zal wat minder scherp zijn maar het is gemakkelijker te verwerken en voor menselijke consumptie dus slecht kan het niet zijn...


Ik vind de geur van verse knoflook wat sterker, dus vandaar mijn keuze. Maar dan moet je wel telkens al die tenen knoflook pellen.
jeanke_vl  
#13 Gepost : donderdag 4 april 2013 00:42:31(UTC)
jeanke_vl


5 ponder

Lid sinds: 3-4-2013(UTC)
Berichten: 23

jeroen v oenen schreef:
200 maismeel
200 soyameel
250 griesmeel
200 vismeel
100 robinred
40 knoflookpoeder
20 zout
6ml garlicflavour

10 eitjes


Ik persoonlijk zou maar 150 gram vismeel nemen en eventueel wat polenta of gemalen hennep toevoegen om een mooie structuur in de boilie te verkrijgen
Homemade is best made.
Gebruikers aanwezig in dit topic
Guest (2)
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.