10 ponder Lid sinds: 20-5-2012(UTC) Berichten: 80
|
heeft iemand de ingredienten en hoeveelheid van knoflook boilies?
alvast bedankt.
mzl |
Karper teller 2011: 249 geeindigd Karper teller 2012: 29 |
|
|
|
40 ponder Lid sinds: 8-2-2011(UTC) Berichten: 1.050
Is 38 keer bedankt in 28 post(s)
|
Er zijn geen vaste hoeveelheden carp-fighters. Knoflookolie, knoflookpoeder, verse knoflook..... |
Say hello to my little friend |
|
|
|
20 ponder Lid sinds: 9-11-2010(UTC) Berichten: 341
|
200 maismeel 200 soyameel 250 griesmeel 200 vismeel 100 robinred 40 knoflookpoeder 20 zout 6ml garlicflavour
10 eitjes
|
|
|
|
10 ponder Lid sinds: 20-5-2012(UTC) Berichten: 80
|
had ze gemaakt. ga ik nooit meer doen. is niet normaal hoe erg ze stinken. ik hou het mooi bij de zoete boilies. is veel beter om te maken. |
Karper teller 2011: 249 geeindigd Karper teller 2012: 29 |
|
|
|
20 ponder Lid sinds: 9-11-2010(UTC) Berichten: 341
|
stinkt inderdaad maar daarom maak je ze in de schuur en draag dan operatiehandschoenen. anders is de geur na een week nog niet weg
|
|
|
|
35 ponder Lid sinds: 10-1-2011(UTC) Berichten: 930
|
Ik vind knoflook wel lekker ruiken, maar niet de hele dag. Ooit aardbeibollen gemaakt in de keuken en dat doe ik ook nooit meer. Het werd maar heel langzaam minder. We waren daarna 4 weken weg en bij thuiskomst leek het nog net of we een snoepjesfabriek binnenstapten. Vrouw die eerst geamuseerd was vanwege de hobby werd snel minder enthousiast.
|
|
|
|
25 ponder Lid sinds: 18-7-2010(UTC) Berichten: 443
|
hahha, dat stinkt ja zelf boilies maken! meestal speelt geur geen rol maar wat in de boilie zit vind ik vele malen belangrijker
mvg jori |
behandel iedere karper met respect! |
|
|
|
30 ponder Lid sinds: 19-4-2011(UTC) Berichten: 774 Locatie: Elst
Bedankjes: 7 keer Is 4 keer bedankt in 4 post(s)
|
Robin red is een heel goed ingredient |
tight lines and wet nets Luuk Zomerhuis
|
|
|
|
10 ponder Lid sinds: 8-2-2011(UTC) Berichten: 96
|
Qua geur ben ik er persoonlijk erg fan van gewoon geperste knoflook te verwerken in boilies.
|
|
|
|
30 ponder Lid sinds: 19-4-2011(UTC) Berichten: 774 Locatie: Elst
Bedankjes: 7 keer Is 4 keer bedankt in 4 post(s)
|
Stefan Huijsman schreef:Qua geur ben ik er persoonlijk erg fan van gewoon geperste knoflook te verwerken in boilies. ben ik met je eens |
tight lines and wet nets Luuk Zomerhuis
|
|
|
|
CarpFeeling Crew Lid sinds: 8-1-2009(UTC) Berichten: 7.647 Locatie: Kampen Bedankjes: 71 keer Is 57 keer bedankt in 52 post(s)
|
Werkt knoflook poeder niet precies hetzelfde? Goed, het zal wat minder scherp zijn maar het is gemakkelijker te verwerken en voor menselijke consumptie dus slecht kan het niet zijn...
|
|
|
|
10 ponder Lid sinds: 8-2-2011(UTC) Berichten: 96
|
Erwin schreef:Werkt knoflook poeder niet precies hetzelfde? Goed, het zal wat minder scherp zijn maar het is gemakkelijker te verwerken en voor menselijke consumptie dus slecht kan het niet zijn... Ik vind de geur van verse knoflook wat sterker, dus vandaar mijn keuze. Maar dan moet je wel telkens al die tenen knoflook pellen.
|
|
|
|
5 ponder Lid sinds: 3-4-2013(UTC) Berichten: 23
|
jeroen v oenen schreef:200 maismeel 200 soyameel 250 griesmeel 200 vismeel 100 robinred 40 knoflookpoeder 20 zout 6ml garlicflavour
10 eitjes Ik persoonlijk zou maar 150 gram vismeel nemen en eventueel wat polenta of gemalen hennep toevoegen om een mooie structuur in de boilie te verkrijgen |
Homemade is best made. |
|
|
|
Spring naar forum
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.