20 ponder Lid sinds: 16-8-2011(UTC) Berichten: 215
|
antwoord voor de topictstarter: je boilies ruiken niet, want je voegt flavour toe! Flavour betekent smaak.. dus je zult ze moeten proeven. geur zoals wij die ruiken heeft de karper toch niets aan. Wij ruiken de vluchtige geuren die door de lucht(gas) vervoerd, wij hebben hier een speciale neus voor. Onderwater heb je naar mijn mening met andere natuurwetten te maken, omdat de omgeving dan uit water is, en dus niet gasvormig zoals onze lucht.. Ik ben van mening dat de vis proeft(zonder te eten), en niet ruikt. Dit doormiddel van zijn baarddraden en wijdverspreide smaakpapillen (vergeef me als ik het verkeerde woord gebruik). enne nog een tip voor het koken: maak van je deeg een worst, wikkel deze goed om met huishoudfolie (waterdicht) en kook het dan eens... zo kan de flavour er niet of nauwelijks uitlekken. Dit trucje heb ik van de korda DVD. anyway vang ze nog met je eigen knikkers. gr SF Bewerkt door de gebruiker woensdag 9 mei 2012 19:22:15(UTC)
| Reden: Niet aangegeven
|
|
|
|
Spring naar forum
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.