Nieuwe uitzetting Lid sinds: 1-8-2018(UTC) Berichten: 11
Bedankjes: 2 keer
|
Hallo allemaal,
Heeft iemand volgende al eens probeerd? Boilies bewaren op zout en deze dan te vacumeren? Dit omdat er geen plaats is om mn boilies in te vriezen en omdat ik na zeer lang op het internet te zoeken over voor en nadelen van een konserveringsmiddel zie ik enkel nadelen en dat het wel de eigenschappen Kan veranderen van de boilie en ook omdat je zowiezo de maximale hoeveelheid overschreiden doed. Dus probeer ik het met zout en vacuumtrekken. Maar heeft iemand hier ervaring mee? Vroeger heb ik dit met duivenvoer gemaakt enkel vacumeren en dit blijft toch wel 2 maanden goed. De enige vraag die ik me stel is heeft zout een negative invloed op de inhoudstoffen van de boilie?
Mvg Steve
|
|
|
|
30 ponder Lid sinds: 28-8-2012(UTC) Berichten: 725
Bedankjes: 8 keer Is 83 keer bedankt in 76 post(s)
|
Hoi Steven Ik zet al jaren mijn boillies op zou om te bewaren heb nog nooit ondervonden dat ze er slechter of beter door vangen . Als je ze op zout zet vindt ik het vrij nutteloos om ze nog eens vacuum te trekken . Mvg Lorenzo
|
|
|
|
Nieuwe uitzetting Lid sinds: 1-8-2018(UTC) Berichten: 11
Bedankjes: 2 keer
|
Hey Lorenzo Super! OK dit probeer ik. Vacumere had ik enkel gedaan voor de langere sessies. Maar goed ik kan weer verder, bedankt b
|
|
|
|
Spring naar forum
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.