35 ponder Lid sinds: 1-11-2010(UTC) Berichten: 836
Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
|
ik heb eens een vraagje over liquid. ik ga morgen boilies draaien en heb hiervoor ookal flavours zou ik die liquid er dan alsnog bij doen of achteraf erover gieten zodat het erin trekt?
alvast bedankt.
|
|
|
|
50 ponder Lid sinds: 21-1-2010(UTC) Berichten: 2.371
Bedankjes: 10 keer Is 34 keer bedankt in 33 post(s)
|
ik denk dat je het beter erna kan doen in verband met het er uitkoken van de liquid. voor het beste resultaat. |
Wind op de kant is vis in de hand.
|
|
|
|
35 ponder Lid sinds: 1-11-2010(UTC) Berichten: 836
Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
|
oke bedankt. maar ik stoom mijn boillie's stoom ik die er dan ook uit of wel minder?
|
|
|
|
10 ponder Lid sinds: 1-12-2010(UTC) Berichten: 78
|
Dit is afhankelijk van de duur en de tempertuur. Als je boilies 15min laat stomen bij 95°C zal je meer verliezen dan als je ze 8min stoomt bij 80°C. Waarschijnlijk kan je de temperatuur niet controleren van je stoombak, waardoor ik ook zou opteren om die na het stomen toe te voegen. Daarnaast is het leuk om te weten welke liquid het is, niet elk product is bestand tegen hoge temperaturen. Zo zou tallin afgebroken worden bij 60°C...
|
|
|
|
20 ponder Lid sinds: 9-2-2012(UTC) Berichten: 221
|
Simpel...mix aanmaken met liquid of flavour en na drogen nogmaals erdoor rollen en laten intrekken..altijd goed...
M. |
Als iedereen het anders doet, doen we allemaal hetzelfde..... |
|
|
|
Spring naar forum
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.