logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
jason94  
#1 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 18:53:59(UTC)
jason94


Nieuwe uitzetting

Lid sinds: 21-12-2011(UTC)
Berichten: 5

Even een vraag aan iedereen,
wat vinden jullie persoonlijk van een kaasboilie ?
Te vettig , niet te rollen, even om jullie mening hierover te weten.
Sponsor
Henk Haarlem  
#2 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 18:56:11(UTC)
Henk Haarlem


50 ponder

Lid sinds: 23-10-2011(UTC)
Berichten: 2.908
Man
Nederland
Locatie: Haarlem

Bedankjes: 1 keer
Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
Niet te rollen, verandert in een soort plastiek.Niet eens
"Mijn grootste moet ik nog vangen".
Mvg. Henk Haarlem.


"Kālāma Sūtra" (ook toepasbaar in het vissen)
Rely not on the teacher, but on the teaching.
Rely not on the words of the teaching, but on the spirit of the words.
Rely not on theory, but on experience.

Do not believe in anything simply because you have heard it.
Do not believe in traditions because they have been handed down for many generations.
Do not believe anything because it is spoken and rumored by many.
Do not believe in anything because it is written in your religious books. (Visgerelateerd boekjes)
Do not believe in anything merely on the authority of your teachers and elders.
Davey Remmig  
#3 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 19:29:50(UTC)
Davey Remmig


45 ponder

Lid sinds: 18-2-2010(UTC)
Berichten: 1.786

Van echte kaas een boilie maken lijkt me inderdaad niet te doen.
Maar er bestaan wel kaas flavours en additieve die een kaas smaak en geur hebben.
Misschien is dit de oplossing voor jou?
griend  
#4 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 19:52:12(UTC)
griend


50 ponder

Lid sinds: 21-1-2010(UTC)
Berichten: 2.371

Bedankjes: 10 keer
Is 34 keer bedankt in 33 post(s)
En kaaspoeder heb je toch ook kan je dat er niet in verwerken.
Wind op de kant is vis in de hand.


Henk Haarlem  
#5 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 19:57:42(UTC)
Henk Haarlem


50 ponder

Lid sinds: 23-10-2011(UTC)
Berichten: 2.908
Man
Nederland
Locatie: Haarlem

Bedankjes: 1 keer
Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
griend schreef:
En kaaspoeder heb je toch ook kan je dat er niet in verwerken.


Dat heb ik gedaan van die zwitser strooikaas man wat een lucht, maar zodra je je boillie heb gekookt is ie zowat veranderd in iets plastiek achtig.
"Mijn grootste moet ik nog vangen".
Mvg. Henk Haarlem.


"Kālāma Sūtra" (ook toepasbaar in het vissen)
Rely not on the teacher, but on the teaching.
Rely not on the words of the teaching, but on the spirit of the words.
Rely not on theory, but on experience.

Do not believe in anything simply because you have heard it.
Do not believe in traditions because they have been handed down for many generations.
Do not believe anything because it is spoken and rumored by many.
Do not believe in anything because it is written in your religious books. (Visgerelateerd boekjes)
Do not believe in anything merely on the authority of your teachers and elders.
Lodewijk  
#6 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 20:00:43(UTC)
Lodewijk


55 ponder

Lid sinds: 17-3-2010(UTC)
Berichten: 4.290

Bedankjes: 2 keer
Is 3 keer bedankt in 1 post(s)
waarom niet gewoon een blokje kaas?
of pak een appel boor voor een soort van dumble ofzo
'Wie zich verliest in zijn passie, is minder verloren dan wie de passie verliest'
griend  
#7 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 20:02:09(UTC)
griend


50 ponder

Lid sinds: 21-1-2010(UTC)
Berichten: 2.371

Bedankjes: 10 keer
Is 34 keer bedankt in 33 post(s)
Dus het valt dus niet echt teverwerken in een mix want speedcarp verkoop ook die poeder misschien hebben die wel een manier je kan ze altijd mailen voor tips.

http://www.speedcarp.be/products.html



http://www.exclusivebait...images/...edi%EBnten.pdf

Wind op de kant is vis in de hand.


griend  
#8 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 20:03:40(UTC)
griend


50 ponder

Lid sinds: 21-1-2010(UTC)
Berichten: 2.371

Bedankjes: 10 keer
Is 34 keer bedankt in 33 post(s)
Ja lodewijk het oude vertrouwde blokje kaas.
Wind op de kant is vis in de hand.


Lodewijk  
#9 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 20:06:22(UTC)
Lodewijk


55 ponder

Lid sinds: 17-3-2010(UTC)
Berichten: 4.290

Bedankjes: 2 keer
Is 3 keer bedankt in 1 post(s)
indd.
want wat smaakt er nu beter dan een echt blokje kaas?
zo heb ik ook al leuk gevangen op verschillende soorten fruit.
'Wie zich verliest in zijn passie, is minder verloren dan wie de passie verliest'
griend  
#10 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 20:14:20(UTC)
griend


50 ponder

Lid sinds: 21-1-2010(UTC)
Berichten: 2.371

Bedankjes: 10 keer
Is 34 keer bedankt in 33 post(s)
En Zoveel wordt er niet meer met kaas gevist dus kan het nog verrassingen zorgen.
Wind op de kant is vis in de hand.


Lodewijk  
#11 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 20:17:12(UTC)
Lodewijk


55 ponder

Lid sinds: 17-3-2010(UTC)
Berichten: 4.290

Bedankjes: 2 keer
Is 3 keer bedankt in 1 post(s)
dat heb jij helemaal goed.
laatst hier bij toeval ( was me aastas vergeten ) een leuke vis gevangen met een krieltje
'Wie zich verliest in zijn passie, is minder verloren dan wie de passie verliest'
Davey Remmig  
#12 Gepost : dinsdag 10 januari 2012 20:35:01(UTC)
Davey Remmig


45 ponder

Lid sinds: 18-2-2010(UTC)
Berichten: 1.786

Zammataro (klik hier)

van dit merk heb je een goede kaas poeder, ook dips zijn er van te verkrijgen.

Bewerkt door de gebruiker dinsdag 10 januari 2012 20:36:46(UTC)  | Reden: Niet aangegeven

stefan everts  
#13 Gepost : donderdag 12 januari 2012 10:53:34(UTC)
stefan everts


35 ponder

Lid sinds: 16-2-2010(UTC)
Berichten: 835

Wil hartstikke goed hoor....met een epaald kaaspoeder Mee eens
Pompiedomtiedom,,,,die hengels moeten krom!!!!
ericesv  
#14 Gepost : vrijdag 13 januari 2012 15:49:30(UTC)
ericesv


35 ponder

Lid sinds: 3-10-2009(UTC)
Berichten: 965
Man
Nederland

Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
Kaas ja daar ving ik in 1975 mijn eerste karpers mee.

kaas flavour wordt veel gebruikt in de barbeel visserij.
als karpervissen je passie is .
Davey Remmig  
#15 Gepost : zaterdag 14 januari 2012 00:53:26(UTC)
Davey Remmig


45 ponder

Lid sinds: 18-2-2010(UTC)
Berichten: 1.786

ericesv schreef:
Kaas ja daar ving ik in 1975 mijn eerste karpers mee.

kaas flavour wordt veel gebruikt in de barbeel visserij.


Inderdaad, heb er ook veel barbeel mee gevangen Like
Davey Remmig  
#16 Gepost : zaterdag 14 januari 2012 01:07:53(UTC)
Davey Remmig


45 ponder

Lid sinds: 18-2-2010(UTC)
Berichten: 1.786

nou hier nog wat tips:

-Standaard boiliemixje
-Een heel potje zwitsere kaas
-1 ei per 100 gram mix
Klik hier

en 1 van mijn kant:
1 kg standaard mix
40gram zammataro kaas aroma
en een flinke scheut Liquid cheezer van rixbaits
Dan een paar eitjes.
(waren wel voor de barbeel toen maar kan er denk ik makkelijk karper op vangen.)

Rix baits heeft ook kant en klare kaas boilies maar dat zijn wel 16mm.

linkje
Erwin  
#17 Gepost : maandag 16 januari 2012 10:39:13(UTC)
Erwin


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 8-1-2009(UTC)
Berichten: 7.647
Man
Nederland
Locatie: Kampen

Bedankjes: 71 keer
Is 57 keer bedankt in 52 post(s)
En dat moet vangen!!
Gebruikers aanwezig in dit topic
Guest
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.