logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

2 Pagina's12>
Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
tom de maat  
#1 Gepost : woensdag 10 augustus 2011 13:51:17(UTC)
tom de maat


35 ponder

Lid sinds: 1-11-2010(UTC)
Berichten: 836

Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
mijn hennep staat al 24 uur te weken maar kiemt niet zou ik het dan nu gewoon koken of nog laten weken?
Sponsor
chiele  
#2 Gepost : woensdag 10 augustus 2011 13:54:23(UTC)
chiele


45 ponder

Lid sinds: 27-6-2010(UTC)
Berichten: 1.902

het kiemt pas als je het kookt Knipoog
Carpfishing isn't about catching carp, but about the efford you have to do to make one of them bite

Help mij een boiliepakket te winnen door deze link te liken! Breede lach Alvast bedankt!
tom de maat  
#3 Gepost : woensdag 10 augustus 2011 13:57:57(UTC)
tom de maat


35 ponder

Lid sinds: 1-11-2010(UTC)
Berichten: 836

Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
oo okeKnipoog
paar minutjes koken toch
chiele  
#4 Gepost : woensdag 10 augustus 2011 13:59:53(UTC)
chiele


45 ponder

Lid sinds: 27-6-2010(UTC)
Berichten: 1.902

wordt vaak gezegd, maar bij mij duurt het gemakkelijk een (half) uur Breede lach

maar qua kooktijd enzo best niet naar mij luisteren, ik kook het altijd langer dan nodig Knipoog
Carpfishing isn't about catching carp, but about the efford you have to do to make one of them bite

Help mij een boiliepakket te winnen door deze link te liken! Breede lach Alvast bedankt!
Jeroen Luppe  
#5 Gepost : woensdag 10 augustus 2011 14:13:23(UTC)
Jeroen Luppe


25 ponder

Lid sinds: 12-6-2010(UTC)
Berichten: 437

Koken tot het gaat kiemen.

Kijk anders ff op google voordat je het verpest. Dat zou zonde zijn van dit goede goedje....
The Baits
Matthijs Gerrietsen  
#6 Gepost : woensdag 10 augustus 2011 14:29:29(UTC)
Matthijs Gerrietsen


20 ponder

Lid sinds: 15-2-2010(UTC)
Berichten: 207

Bedankjes: 1 keer
Is 2 keer bedankt in 2 post(s)
Hennep:

Minimaal 12 uur weken
10 minuten koken op hoog vuur, daarna onder druk wegzetten i.v.m. betere kiem.
Ideaal te combineren met andere aassoorten zoals tijgernoten
Perfect te combineren met attractoren zoals kokosmelk
Linkloos
Jeroen Luppe  
#7 Gepost : woensdag 10 augustus 2011 17:26:28(UTC)
Jeroen Luppe


25 ponder

Lid sinds: 12-6-2010(UTC)
Berichten: 437

Matthijs Gerrietsen schreef:
Hennep:

Minimaal 12 uur weken
10 minuten koken op hoog vuur, daarna onder druk wegzetten i.v.m. betere kiem.
Ideaal te combineren met andere aassoorten zoals tijgernoten
Perfect te combineren met attractoren zoals kokosmelk


Dat bedoel ik.
ff googlen en je hebt je antwoord....Knipoog
Bron;
http://devissersuitdalfs...node.com/products/hennep
The Baits
stefan everts  
#8 Gepost : woensdag 10 augustus 2011 18:40:10(UTC)
stefan everts


35 ponder

Lid sinds: 16-2-2010(UTC)
Berichten: 835

haha ja kwam mij ook al bekend voor Breede lach
Pompiedomtiedom,,,,die hengels moeten krom!!!!
luuk412  
#9 Gepost : dinsdag 23 augustus 2011 12:19:45(UTC)
luuk412


25 ponder

Lid sinds: 11-8-2011(UTC)
Berichten: 549

je kan het ook gwn kopen bij de hengelsportzaak. dan is het al gekiemd enzo.
Carp fishing is not a hobby, it's a passion
tom de maat  
#10 Gepost : dinsdag 23 augustus 2011 13:28:33(UTC)
tom de maat


35 ponder

Lid sinds: 1-11-2010(UTC)
Berichten: 836

Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
luuk412 schreef:
je kan het ook gwn kopen bij de hengelsportzaak. dan is het al gekiemd enzo.


maak het liever zelf stuk goedkoper
leen  
#11 Gepost : dinsdag 23 augustus 2011 20:20:33(UTC)
leen


40 ponder

Lid sinds: 14-11-2010(UTC)
Berichten: 1.385
Man
Nederland

Bedankjes: 74 keer
Is 16 keer bedankt in 14 post(s)
tom de maat schreef:
luuk412 schreef:
je kan het ook gwn kopen bij de hengelsportzaak. dan is het al gekiemd enzo.


maak het liever zelf stuk goedkoper


Yep. Snap niet dat iemand extra wil betalen voor 12 uur weken en 15 minuten koken.
RNRG  
#12 Gepost : woensdag 24 augustus 2011 12:21:58(UTC)
RNRG


Nieuwe uitzetting

Lid sinds: 8-8-2011(UTC)
Berichten: 9

Gewoon aan de kook brengen en dan kwartiertje laten koken.
stevige emmer pakken en kekookt en wel in die emmer gieten en afsluiten met deksel.

ps.
Loop ff naar de supermarkt en haal van die zakjes chili peper en knoflook poeder, dit gewoon voor het koken in de pan gooien!

Gr.
Mark
SnowMan  
#13 Gepost : woensdag 24 augustus 2011 15:51:07(UTC)
SnowMan


15 ponder

Lid sinds: 3-2-2010(UTC)
Berichten: 158

Tijdens het koken, en er na,
leg ik er altijd een stuk ijzer in dat geoxideerd is (roest zeggen ze hier)
Je zal zien dat je hennep echt zwart zal worden, de witte kiem zal dan nog veel harder opvallen.

Grt Snowy
carpfigter  
#14 Gepost : woensdag 24 augustus 2011 16:43:49(UTC)
carpfigter


35 ponder

Lid sinds: 25-12-2009(UTC)
Berichten: 835

om mijn hennep mooi zwart te krijgen gebruik ik altijd iets anders anders , niet iedereen heeft roeste materialen liggen hé Tong ijzersulfaat een koffielepel erin en laat maar staan
grtzz
if you pay peanuts you catch monckey's ................
luuk412  
#15 Gepost : woensdag 24 augustus 2011 20:42:54(UTC)
luuk412


25 ponder

Lid sinds: 11-8-2011(UTC)
Berichten: 549

waar haal je dan ongekiemde hennep?
ook bij de hengelsportzaak?
Carp fishing is not a hobby, it's a passion
SnowMan  
#16 Gepost : woensdag 24 augustus 2011 21:03:45(UTC)
SnowMan


15 ponder

Lid sinds: 3-2-2010(UTC)
Berichten: 158

gewoon bij de plaatselijk molennaar
tom de maat  
#17 Gepost : woensdag 24 augustus 2011 22:52:14(UTC)
tom de maat


35 ponder

Lid sinds: 1-11-2010(UTC)
Berichten: 836

Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
boerenbond
leen  
#18 Gepost : woensdag 24 augustus 2011 23:04:29(UTC)
leen


40 ponder

Lid sinds: 14-11-2010(UTC)
Berichten: 1.385
Man
Nederland

Bedankjes: 74 keer
Is 16 keer bedankt in 14 post(s)
luuk412 schreef:
waar haal je dan ongekiemde hennep?
ook bij de hengelsportzaak?


Yep. En des te groter de hoeveelheid deste goedkoper per kilo. Scheelt bij de winkels hier best wat (kleine verpakking betaal je in verhouding giga te veel voor altijd).
tom de maat  
#19 Gepost : woensdag 24 augustus 2011 23:07:00(UTC)
tom de maat


35 ponder

Lid sinds: 1-11-2010(UTC)
Berichten: 836

Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
maar dat stuk roest is dat tijdens het weken of na het koken?
leen  
#20 Gepost : woensdag 24 augustus 2011 23:11:00(UTC)
leen


40 ponder

Lid sinds: 14-11-2010(UTC)
Berichten: 1.385
Man
Nederland

Bedankjes: 74 keer
Is 16 keer bedankt in 14 post(s)
SnowMan schreef:
Tijdens het koken, en er na,
leg ik er altijd een stuk ijzer in dat geoxideerd is (roest zeggen ze hier)
Je zal zien dat je hennep echt zwart zal worden, de witte kiem zal dan nog veel harder opvallen.

Grt Snowy


Maakt de smaak er niet beter op lijkt me. Ziet er wellicht aardig(er) uit, maar daar houdt het mee op lijkt me.
Gebruikers aanwezig in dit topic
Guest (5)
2 Pagina's12>
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.