logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
michiell_  
#1 Gepost : donderdag 26 mei 2011 20:48:05(UTC)
michiell_


25 ponder

Lid sinds: 21-7-2010(UTC)
Berichten: 572

Als je je hemp of eender welk voer een extra smaak wilt geven, in mijn geval chilli of cayenne pepeper of spaghetti kruiden, satékruiden.
Welke hoeveelheid moet je er dan bij doen bij ongeveer 1kg (hemp, of tijgers of mais ?)

ik doe altijd 2eetlepels, maar als ik het dan in de winkel zie ziet het soms wat rood, wat bij mij niet het geval is.

kan er iemand mij hier wat mee helpen ?

De Doorzetter Wint !
Sponsor
snowmanfisher  
#2 Gepost : donderdag 26 mei 2011 20:54:56(UTC)
snowmanfisher


20 ponder

Lid sinds: 24-9-2009(UTC)
Berichten: 367

De keren dat ik me hennep een bijsmaakjes wil geven met chilipoeder,
gooi ik dr een gwn wat bij maar is wel wat meer dan 2 eetlepels haha.
persoonlijk ben ik meer van het natuurlijke hennep zonder mikmak
Geld bij mij ook bij tijgernoten kikkererwten ect.

Mvg
snowmanfisher  
#3 Gepost : donderdag 26 mei 2011 20:57:06(UTC)
snowmanfisher


20 ponder

Lid sinds: 24-9-2009(UTC)
Berichten: 367

Dan heb ik het over een volle mayonaise emmer hennep.
gooi er dan ongeveer een beker chilipoeder bij.
heb er goed op gevangen maar nooit verschil gezien in vangsten tegenover hennep zonder toevoegingen.

Mvg
michiell_  
#4 Gepost : donderdag 26 mei 2011 21:09:20(UTC)
michiell_


25 ponder

Lid sinds: 21-7-2010(UTC)
Berichten: 572

bedankt al voor de informatie.

Daarmee juist,
ik vis op een water met hemp en enkele tijgernoten.
Altijd goed op gevangen, nu nog steeds, daar niet van.. maar ik wou eens even testen of het eventueel verschil zou uitmaken.
Ik begin over enkele weken (na de examens) op het kanaal, dan ga ik wel terug met gewoon aas vissen de klassieke zoete tijgernoten, duivenvoer, hemp. 1 hengel van de 2 boilies.

In elk geval, Bedankt !
De Doorzetter Wint !
michiell_  
#5 Gepost : donderdag 2 juni 2011 15:39:31(UTC)
michiell_


25 ponder

Lid sinds: 21-7-2010(UTC)
Berichten: 572

Als jullie chilli of dergelijk pikante poeder bij doen,

is dit dan tijdens het koken
of tijdens het weken
of tijdens het naweken ?

De Doorzetter Wint !
timvanzanten  
#6 Gepost : donderdag 2 juni 2011 16:49:11(UTC)
timvanzanten


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 20-11-2009(UTC)
Berichten: 4.209

Bedankjes: 4 keer
Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
erna. giet het vocht van je partikels af en gooi je kruiden erbij.
michiell_  
#7 Gepost : donderdag 2 juni 2011 16:53:04(UTC)
michiell_


25 ponder

Lid sinds: 21-7-2010(UTC)
Berichten: 572

timvanzanten schreef:
erna. giet het vocht van je partikels af en gooi je kruiden erbij.


bedoel je dan de kruiden erbij zonder het vocht of wel met het kookvocht ? Knipoog
alvast bedankt
De Doorzetter Wint !
timvanzanten  
#8 Gepost : donderdag 2 juni 2011 16:54:09(UTC)
timvanzanten


CarpFeeling Crew

Lid sinds: 20-11-2009(UTC)
Berichten: 4.209

Bedankjes: 4 keer
Is 10 keer bedankt in 9 post(s)
tja, zonder kookvocht! je kruiden blijven niet kleven aan je partikels als er water bij zit.
michiell_  
#9 Gepost : donderdag 2 juni 2011 16:55:05(UTC)
michiell_


25 ponder

Lid sinds: 21-7-2010(UTC)
Berichten: 572

Bedankt Knipoog
De Doorzetter Wint !
snowmanfisher  
#10 Gepost : zondag 5 juni 2011 22:30:34(UTC)
snowmanfisher


20 ponder

Lid sinds: 24-9-2009(UTC)
Berichten: 367

Bij het weken erbij doen en met de zelfde sap koken en afkoelen en ook altijd in zelfde sap houde

mvg
Gebruikers aanwezig in dit topic
Guest (2)
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.