10 ponder Lid sinds: 2-12-2016(UTC) Berichten: 79
Bedankjes: 3 keer Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
|
hi,
Hoe komt het dat er 53% proteïne en 37% vet in heel eipoeder zit? Terwijl er in gekookte eieren 13% en 11% zit.
Heeft dat met de concentratie te maken? Sproeidrogen is toch het water eruit halen of concentreert het dan ook meer?
|
groetjes, Bart van boiliemix-berekenen.nl |
|
|
|
25 ponder Lid sinds: 15-7-2010(UTC) Berichten: 405
Bedankjes: 4 keer Is 33 keer bedankt in 33 post(s)
|
Als je 33%(een derde) vet, 33% eiwit en 33% water in een potje doet en je laat het water verdampen dan is de hoeveelheid vet en eiwit nog wel hetzelfde, maar wat er in het potje achterblijft is 50%(de helft) vet en 50% eiwit. Snappie ?
|
|
|
|
10 ponder Lid sinds: 2-12-2016(UTC) Berichten: 79
Bedankjes: 3 keer Is 1 keer bedankt in 1 post(s)
|
Da's mooi uitgelegd. Het leek eerst moeilijker |
groetjes, Bart van boiliemix-berekenen.nl |
|
|
|
Spring naar forum
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.