logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Delen
Opties
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
Raymon Reterink  
#1 Gepost : maandag 17 november 2014 23:13:10(UTC)
Raymon Reterink


20 ponder

Lid sinds: 22-1-2011(UTC)
Berichten: 359

Bedankjes: 5 keer
Is 2 keer bedankt in 1 post(s)
Beste sponsor/ (ex-)deelnemer,

Wat ooit begon als een geintje voor het genereren van traffic voor de website www.karperen.net is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grotere karper wedstrijden van de Benelux. Onze doelstellingen zijn altijd geweest om naast het organiseren van een goed verzorgde wedstrijd het plezier voorop te stellen en tevens met de wedstrijd een goed doel te ondersteunen, de laatste jaren zijn dit de Cliniclowns geweest.

In de eerste jaren hebben we het wiel echt moeten uit vinden op het gebied van het organiseren, waardoor er zeker in de eerste edities een aantal zaken niet helemaal vlekkeloos zijn verlopen. Nu wij er zes edities op hebben zitten is het organiseren wel wat makkelijker geworden, echter lopen we de laatste jaren toch tegen een aantal zaken aan waar wij op één of andere manier niet omheen kunnen. Denk aan hierbij aan de veranderende wetgeving, de instanties die soms moeizaam willen meewerken, maar ook zaken op organisatorisch vlak die mede door de grote van de wedstrijd steeds moeilijker zijn in te vullen zonder daarvoor de nodige concessies aan de wedstrijd te moeten doen.

De afgelopen maanden hebben we als organisatie onderling overleg gehad, niet alleen over de editie van 2015, maar ook hoe wij de wedstrijd over een aantal jaren zouden willen zien en of wij mogelijkheden zien om dit te realiseren. Op basis van de ervaringen van de laatste jaren hebben wij echter moeten concluderen dat het neerzetten van een wedstrijd zoals wij die voor ogen hebben, op dit moment in de tijd niet realistisch is, zonder daarbij concessies aan de wedstrijd of de doelstellingen te moeten doen.

De volgende afweging was toen of het organiseren van de wedstrijd in de huidige vorm voldoende was om de wedstrijd te blijven organiseren. Alleen kijkend naar het weekend zelf zou het antwoord volmondig “ja” zijn geweest, want het weekend is gewoon in een woord “Top” en staat bol van de gezelligheid, ook voor ons als organisatie. De wedstrijd is voor ons echter niet alleen het weekend zelf en vergt vooral in de weken rondom de wedstrijd een behoorlijke inspanning, welke samen met een aantal organisatorische issues toch een groot deel van het plezier te niet doet. Alles bij elkaar opgeteld is dit voor ons de reden om te stoppen met de Catch for Cliniclowns wedstrijden.

De wedstrijden van Catch for Cliniclowns hadden wij zonder onze sponsoren en deelnemers niet kunnen realiseren, want wat zou een wedstrijd zijn zonder prijzen en deelnemers. Wij zijn trots op het geen we met jullie bereikt hebben de afgelopen jaren! Langs deze weg willen wij dan ook iedereen heel hartelijk bedanken voor zijn/haar bijdrage aan de Catch for Cliniclowns wedstrijden. Want zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

We zien/spreken elkaar waarschijnlijk nog wel via Facebook, internet, op een beurs of gewoon langs de waterkant.

Met een glimlach,

Raymon, Dennis en Patrick

(ps deze mail is ook voorgaande aan de plaatsing van dit bericht naar al onze sponsoren en ex deelnemers van 2014 gemaild)
thanks Raymon Reterink is 2 keer bedankt voor deze nuttige post.
Carpphoto op 17-11-2014(UTC), Roy Oostindien op 18-11-2014(UTC)
Sponsor
Gebruikers aanwezig in dit topic
Guest
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.