Nieuwe uitzetting Lid sinds: 7-6-2014(UTC) Berichten: 6 Locatie: Geel Bedankjes: 2 keer
|
Wanneer kan je je het beste een smaakstof toevoegen aan de noot ? Voor het koken , tijdens het koken of na het koken ? Het is een zoete smaakstof .
|
|
|
|
40 ponder Lid sinds: 8-2-2011(UTC) Berichten: 1.050
Is 38 keer bedankt in 28 post(s)
|
Als je ze eerst laat weken (vochtopname) in water met smaak, daarna kookt (verhitting is smaak-, verteerbaar- en opneembaarbevorderend) en daarna laat staan in kookvocht (voor het slijm) zou je toch het beste resultaat moeten hebben? |
Say hello to my little friend |
|
|
|
5 ponder Lid sinds: 24-8-2013(UTC) Berichten: 23
|
Wel even kijken of die smaakstof niet kapot gekookt kan worden.. De meesten zetten de nootjes toch al snel een 25 min aan het pruttelen. Anders nadien toevoegen. We hebben zelf veel klanten die bijvoorbeeld Kerrie of Chilipoeder/Chilivlokken aan Hennep toevoegen. Bewerkt door de gebruiker zondag 24 augustus 2014 17:05:53(UTC)
| Reden: Niet aangegeven
|
|
|
|
25 ponder Lid sinds: 12-6-2010(UTC) Berichten: 437
|
Extra smaak niet nodig. Althans dat vind ik zelf.
Beste scheut suiker erin tijdens het 24 uur weken. Uurtje koken en gooi er dan ook nog wat suiker bij. Daarna gaat het vanzelf slijmen. Slijm is een trigger maar de noot op zich die doet het hem!
|
The Baits |
|
|
|
30 ponder Lid sinds: 19-9-2013(UTC) Berichten: 630 Bedankjes: 12 keer Is 56 keer bedankt in 53 post(s)
|
50/50 water/cola weken doet wonderen |
Pak een Bak!!
Schubbenteller: -1 |
|
|
|
Spring naar forum
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.